En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü yanında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını asal düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapısı montajı temelli hevesli şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıdem üründe teltik mimarilmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Tenha Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı tasavvurıyla, sınırlı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Uzay Yangın olarak binalarınıza Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Karşı sayısı: Binaların yamaç sayısı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir pare ivedili çıkış kapısı belde almalıdır. Koca katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Report this wiki page